Λεωφόρος Μεσογείων 403 Αγ. Παρασκευή (πλησίον μετρό Νομισματοκοπείο) 210 012 86 14 / 6945 77 80 20

Oops!! Something's Missing

Please install and activate Revolution Slider to use this shortcode

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας.
Lorem ipsum dolor sit amet , lorem ipsum

ΩΤΟΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ

Ο ωτοβελονισμός είναι η θεραπευτική μέθοδος που χρησιμοποιεί το πτερύγιο του αυτιού για τη διάγνωση και την θεραπεία διαφόρων ασθενειών.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ

Ο αισθητικός βελονισμός αποτελεί μια μη επεμβατική μέθοδο, η οποία ελαττώνει τα σημάδια του γήρατος και ενεργοποιεί την ικανότητα ανάπλασης του δέρματος του προσώπου.

ΗΛΕΚΤΡΟΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ

Ο ηλεκτροβελονισμός είναι μια μέθοδος που βασίζεται στη θεωρία και τις αρχές του κλασικού βελονισμού..

ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ & ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

Η παχυσαρκία αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα στις αναπτυγμένες κοινωνίες.

ΟΣΦΥΑΛΓΙΑ

Η οσφυαλγία (πόνος στη μέση) είναι σύμπτωμα που αφορά τον πόνο στην οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης και μπορεί να αντανακλάται στους μηρούς και μέχρι τα δάχτυλα του ποδιού.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ

Η διακοπή καπνίσματος μπορεί να αποδειχτεί πολύ δύσκολη διαδικασία, αφού το κάπνισμα είναι εθισμός και όχι μια «κακιά» συνήθεια όπως αθώα την παρουσιάζουμε.

Άμεσα αποτελέσματα

Ο βελονισμός είναι μια πολύ αποτελέσματική θεραπεία, ανώδυνη και με μικρλη χρονικλη διάρκεια.

Αναζωογόνηση

Ο αισθητικός βελονισμός ελαττώνει τα σημάδια του γήρατος και ενεργοποιέι την ικανότητα ανάπλασης του δέρματος του προσώπου.

Απώλεια βάρους

Ο βελονισμός προσφέρει αίσθημα ευεξίας και ρυθμίζει ψυχολογικούς παράγοντες που συνοδεύουν την προσπάθεια για απώλεια βάρους.

Υπογονιμότητα

Ο βελονισμός διευκολύνει την καλύτερη ανταπόκριση του σώματος και το βοηθά να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υπογονιμότητας με φυσικό τρόπο.

Η ΙΑΤΡΟΣ ΚΑ ΛΙΝΑ ΠΑΠΠΑ – ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ

Η ιατρός διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία στη θεραπεία πόνου και την αισθητική ιατρική καθώς έχει λάβει και αντίστοιχη πιστοποίηση από την Ιταλική Σχολή Μεσοθεραπείας. Η Παππά Λινα διατηρεί το ιδιωτικό της Ιατρείο Βελονισμού και Αισθητικής Ιατρικής στην Αγία Παρασκευή.

Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ

Ξαναβρείτε την ισορροπία σας με τις μεθόδους θεραπείας του ιατρικού βελονισμού

Ο Κινέζικος Ιατρικός Βελονισμός είναι επιστήμη τουλάχιστον 4000 χρόνων, στχεύει στην θεραπεία των παθήσεων μέσω της ενεργοποίησης του ενεργειακού δυναμικού του ασθενή. Αυτο επιτυγχάνεται με χρήση βελονών μιας χρήσης οι οποίες ενισχύουν τη ροή της ζωτικής ενέργειας (Qo) στον οργανισμό, αποβάλλοντας κάθε τι παθογόνο.

Η δυτική ιατρική δέχεται ότι το κάθε βελονιστικό σημείο αντιστοιχεί σε δεσμίδα νεύρων και αγγείων…

ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ