Υπηρεσίες

Αισθητική Μεσοθεραπεία

Αισθητική Μεσοθεραπεία

Η αισθητική μεσοθεραπεία είναι η έγχυση ουσιών κάτω από την επιδερμίδα, μέσω μικροενέσεων στο μεσόδερμα, με σκοπό την πρόληψη και την αντιμετώπιση της γήρανσης του δέρματος, την αντιμετώπιση της χαλάρωσης, των ρυτίδων κι άλλων αισθητικών προβλημάτων όπως η κυτταρίτιδα και η τριχόπτωση. Οι ενέσεις αυτές περιλαμβάνουν μείγμα ουσιών από βιταμίνες, μέταλλα, φαρμακευτικές ουσίες και αμινοξέα.  Οι βελόνες διεισδύουν σε βάθος 1-3 χιλιοστά και ο αριθμός των εγχύσεων ποικίλλει ανάλογα με την θεραπεία.


Πώς λειτουργεί η αισθητική μεσοθεραπεία;Δράση της αισθητικής μεσοθεραπείας είναι η βαθιά ενυδάτωση που προσφέρει, αφού πετυχαίνει τη μεταφορά συγκεκριμένων ουσιών κάτω από την επιδερμίδα. Επίσης η αισθητική μεσοθεραπεία επιτυγχάνει αντιμετώπιση και πρόληψη των λεπτών ρυτίδων και των μαύρων κύκλων. Η εξάλειψη των ρυτίδων αποτελεί έναν τρόπο για να διατηρήσουμε μια νεανική εμφάνιση και μέσω της μεσοθεραπείας εγχύονται σε σημεία σε όλο το πρόσωπο βιταμίνες και αντιοξειδωτικά συστατικά.


Σε ποιες περιοχές μπορεί να εφαρμοστεί η αισθητική μεσοθεραπεία;Η αισθητική μεσοθεραπεία μπορεί να γίνει στο πρόσωπο, γύρω από τα μάτια, στο λαιμό, στο ντεκολτέ, στην κοιλιά και στα άκρα. Πρόκειται για μια θεραπεία απλή, γρήγορη ,  χωρίς παρενέργειες και σχετικά ανώδυνη, καθιστώντας τον ασθενή ικανό να επιστρέψει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες, ενώ τα αποτελέσματα φαίνονται άμεσα με βελτίωση της υφής και της όψης της επιδερμίδας.


Η κυτταρίτιδα μπορεί να αντιμετωπιστεί με την αισθητική μεσοθεραπεία;Η αισθητική μεσοθεραπεία όμως έχει αποτελέσματα και στην κυτταρίτιδα. Η κυτταρίτιδα είναι η εναπόθεση νερού και λίπους ανάμεσα στο δέρμα και την ακριβώς από κάτω στοιβάδα. Μπορεί να εμφανιστεί σε όλο το σώμα και κυρίως στους μηρούς, στους γλουτούς, στις γάμπες, στην κοιλιά και στο εσωτερικό των μπράτσων. Η αισθητική μεσοθεραπεία στοχεύει στα λιπώδη κύτταρα. Χρησιμοποιώντας βιταμίνες βελτιώνεται εσωτερικά το δέρμα, ενισχύεται η τοπική κυκλοφορία και κινητοποιείται το λίπος.


Υπάρχουν παρενέργειες μετά την αισθητική μεσοθεραπεία;Οι περισσότερες ανεπιθύμητες ενέργειες που συνδέονται με την αισθητική μεσοθεραπεία παρουσιάζονται στην περιοχή γύρω από τις εγχύσεις. Συμπτώματα όπως το ελαφρύ πρήξιμο και το κοκκίνισμα είναι φυσιολογικά και υποχωρούν γρήγορα.