Blog

Βελονισμός και Εγκυμοσύνη

Βελονισμός και Εγκυμοσύνη

Είναι ασφαλής ο βελονισμός κατά την εγκυμοσύνη;

Ο βελονισμός αποτελεί μέθοδο εξαιρετικά ασφαλή κατά τη διάρκεια της κύησης του βρέφους και μία επιλογή που προτιμούν πολλές γυναίκες, σε μια εποχή όπου επιθυμούν να αποφύγουν τη λήψη φαρμακευτικής αγωγής για κάθε μικρή ασθένεια που μπορεί να προκύψει. Προκειμένου όμως η ασθενής να είναι σίγουρη για την ασφάλεια της θεραπείας, είναι ζωτικής σημασίας να επιλέξει τον κατάλληλο ιατρό βελονιστή με αποδεδειγμένη εκπαίδευση και πιστοποιημένη τεχνική κατάρτιση.

Ποια είναι τα οφέλη του βελονισμού κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

Πολλές προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν στη διάρκεια των 9 μηνών της εγκυμοσύνης μπορούν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά με τη φυσική λύση του βελονισμού. Η έμπειρη και εκπαιδευμένη στις σύγχρονες τεχνικές του βελονισμού ιατρός βελονιστής Λίνα Παππά μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά ποικιλία σχετιζόμενων με την εγκυμοσύνη παθήσεων:

  • Πρωινή ναυτία
  • Άγχος
  • Κούραση
  • Δυσκοιλιότητα
  • Ημικρανίες και πονοκεφάλοι
  • Οσφυαλγία

 

Μπορεί να ωφελήσει ο βελονισμός μετά τη γέννηση;

Οι εφαρμογές του βελονισμού περιλαμβάνουν και τη ψυχολογική υποστήριξη της λεχώνας αλλά και την ανακούφισή της από τυχόν μετεγχειρητικούς πόνους.

Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε περαιτέρω για τα οφέλη του βελονισμού, καλέστε σήμερα την έμπειρη και πλήρως καταρτισμένη ιατρό βελονιστή Λίνα Παππά και κλείστε το ραντεβού σας εδώ.

 

Author


Avatar