Υπηρεσίες

Μέθοδος Dermapen – Dermaroller

Μέθοδος Dermapen – Dermaroller

Η μέθοδος Dermapen – Dermaroller αποτελεί τη νέα γενιά βελονισμού και rolling δέρματος. Λειτουργεί όπως η μεσοθεραπεία, δηλαδή εγχέονται αντιγηραντικές και αναπλαστικές ουσίες μέσω μιας βελόνας, βαθιά στην επιδερμίδα.

Η μέθοδος Dermapen – Dermaroller χαρίζει λάμψη και ελαστικότητα στο δέρμα και απαλύνει τις ατέλειες ενεργοποιώντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Έτσι, οι ουλές από ακμή, οι ρυτίδες, οι πανάδες που κάνουν το πρόσωπό μας να δείχνει κουρασμένο και ταλαιπωρημένο μπορούν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά και μόνιμα.

 

Τι είναι η μέθοδος Dermapen – Dermaroller;

 

Η μέθοδος Dermapen – Dermaroller χρησιμοποιεί το κολλαγόνο που υπάρχει και φυσικά στον οργανισμό. Ο ιατρός χρησιμοποιεί μια συσκευή που έχει τη μορφή στυλό και στην επιφάνεια του έχει πολύ λεπτές και μικρές βελόνες. Αυτή η συσκευή δημιουργεί μικροσκοπικές οπές κάτω από το δέρμα, τις οποίες ο οργανισμός αντιλαμβάνεται σαν τραυματισμούς. Έτσι, κινητοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης για να τις θεραπεύσει.

Η παραγωγή αυτών των ουσιών χαρίζει σύσφιξη και ανόρθωση στο πρόσωπο. Η μέθοδος Dermapen – Dermaroller αποτελεί μια απόλυτα ασφαλή μέθοδο, με μακρά διάρκεια αποτελεσμάτων.

 

Μέθοδος Dermapen – Dermaroller: Ποια η διαδικασία;

 

Η διαδικασία είναι γρήγορη και ανώδυνη. Ο ιατρός αρχικά εφαρμόζει στο πρόσωπο έναν ορό με υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, πεπτίδια κ.α. Στη συνέχεια περνά όλη την περιοχή με τη συσκευή-στυλό κάνοντας μικρές οπές και προωθώντας τον ορό βαθιά στο δέρμα. Το βάθος διείσδυσης θα εξαρτηθεί από τον τύπο του δέρματος και το είδος της βλάβης. Το μέγεθος και το σχήμα της συσκευής επιτρέπουν στο γιατρό μεγάλο εύρος κίνησης και τη δυνατότητα να στοχεύσει σε συγκεκριμένα σημεία.

Μετά το τέλος της θεραπείας η περιοχή καθαρίζεται με αντιβιοτικούς παράγοντες και εφαρμόζεται καταπραϋντική κρέμα. Το δέρμα είναι ελαφρά ερεθισμένο. Η χρήση μακιγιάζ επιτρέπεται μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας. Μέσα σε τρεις μέρες τα αποτελέσματα είναι εμφανή. Το δέρμα είναι πιο σφριγηλό, οι ρυτίδες είναι πιο απαλές και η όψη ανανεωμένη.

Η μέθοδος αυτή πλεονεκτεί διότι οι βελόνες διεισδύουν κατακόρυφα στο δέρμα, ελαχιστοποιώντας τις βλάβες και μειώνοντας το χρόνο αποθεραπείας.

 

Μέθοδος Dermapen – Dermaroller: Ποια προβλήματα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε;

 

Η μέθοδος Dermapen –Dermoroller μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση:

 1. σημαδιών ακμής
 2. χαλαρού δέρματος
 3. δυσχρωμιών
 4. ραγάδων
 5. ραβδώσεων
 6. κηλίδων
 7. διεσταλμένων αιμοφόρων αγγείων
 8. λεπτών ρυτίδων


Πόσο διαρκεί κάθε συνεδρία;
 
Η ακριβής διάρκεια κάθε συνεδρίας καθορίζεται από τον αριθμό των περιοχών και την έκταση της βλάβης. Συνήθως μια συνεδρία προσώπου διαρκεί περίπου είκοσι λεπτά. Μια ολοκληρωμένη θεραπεία Dermapen – Dermaroller διαρκεί ένα με δυο μήνες κατά τους οποίους γίνονται από τέσσερις μέχρι έξι συνεδρίες.

Η μέθοδος Dermapen – Dermaroller είναι εξατομικευμένη και γίνεται μετά από εξέταση και αξιολόγηση του δέρματος από τον ιατρό.

 

Μέθοδος Dermapen – Dermaroller: Τι επιτυγχάνει;

 

Η τεχνική μπορεί να:

 1. απαλύνει τις ρυτίδες
 2. μειώσει και να εξομαλύνει τις ραγάδες
 3. ελαττώσει τα σημάδια ακμής
 4. συσφίξει τις επιδερμίδα
 5. μειώσει τις ουλές
 6. προλάβει την τριχόπτωση η να ενισχύσει το αποτέλεσμα της θεραπείας για την απώλεια μαλλιών
 7. χαρίσει πιο υγιή όψη στο πρόσωπο
 8. βελτιώσει την κυκλοφορία του δέρματος

 

Ποια η διάρκεια των αποτελεσμάτων;

 

Η μέθοδος Dermapen – Dermaroller χαρίζει μόνιμα αποτελέσματα. Φυσικά η διατήρηση του καλού αποτελέσματος θα εξαρτηθεί και από το ίδιο το άτομο, το οποίο είναι καλό να φροντίζει το δέρμα του για να αποφεύγονται νέες βλάβες. Συνήθως συστήνεται μια επαναληπτική θεραπεία μια φορά το χρόνο για την καλύτερη διατήρηση των αποτελεσμάτων.

 

Η μέθοδος Dermapen – Dermaroller έχει παρενέργειες;

 

Η μέθοδος Dermapen – Dermaroller έχει ελάχιστες παρενέργειες οι οποίες εξαρτώνται και από τον ίδιο τον οργανισμό. Σε αυτές περιλαμβάνεται η εμφάνιση ελαφρού οιδήματος, η πιθανή καθυστερημένη επούλωση και η ερυθρότητα. Τέτοιου είδους παρενέργειες μπορούν να αποφευχθούν με σωστή περιποίηση της περιοχής.